Vakantiehuisje

Ons vakantiehuisje op de Veluwe is zomer en winter te huur. De Bosuil ligt verscholen in het bos in de omgeving van Epe en Emst.

De Bosuil is een spiksplinternieuw en gezellig buitenhuisje voor 4 tot 6 personen. Van alle gemakken voorzien en zo ecologisch mogelijk gebouwd. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Op de vide in de woonkamer liggen matrassen, om op te luieren of te slapen.

Voorzieningen

Er is een open keuken met koelkast en oven, een douche met toilet en wastafel, draadloos internet en een groot overdekt terras.
In het hele huisje is vloerverwarming.
Bekijk de plattegrond voor de indeling en de fotopagina voor een indruk.

vakantiehuisje de Bosuil bij nachtvakantiehuisje de Bosuil op een zomerochtend

 

Natuurhuisje

Er is geen TV (wel WiFi), maar des te meer rust en ruimte. Een ree in de tuin, een das op het zandpad, hazen in de wei, en een koolmees aan tafel én ruim 50 verschillende planten direct rond het huis. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Direct vanuit het huisje kun je lange en korte wandelingen en fietstochten maken. Door weilanden, het bos en naar de hei, zonder dat je een autoweg hoeft over te steken. Ons vakantiehuisje ligt aan het Maarten van Rossum pad, een lange afstandswandelpad (LAW).

In kroondomein Het Loo bij Gortel een wild zwijn, vos of edelhert tegenkomen is geen zeldzaamheid, maar elke keer weer spannend. De gele paaltjes wandeling is onze favoriet.

In de Bosuil ligt een map met informatie over de omgeving of kijk bij wandelen, fietsen, uitstapjes op deze site of  bij het VVV Epe.

De Bosuil is het gehele jaar te huur.

Informatie en reserveren »