Vakantiehuisje

Ons vakantiehuisje op de Veluwe is zomer en winter te huur. De Bosuil ligt verscholen in het bos in de omgeving van Epe en Emst.

De Bosuil is een gezellig buitenhuisje voor 4 personen. Het is van alle gemakken voorzien en ecologisch gebouwd. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Op de vide in de woonkamer liggen matrassen om op te luieren of te slapen.

De Bosuil is het gehele jaar te huur.

Voorzieningen

Het huisje heeft een open keuken met koelkast en oven, een douche met toilet en wastafel, WiFi en een overdekt terras. In het hele huisje is vloerverwarming.
Bekijk de plattegrond voor de indeling en de fotopagina voor een indruk en de verdere voorzieningen.

Natuurhuisje

Er is geen TV (wel WiFi), maar des te meer rust en ruimte. Een ree in de tuin, een das op het zandpad, hazen in de wei, een koolmees aan tafel én ruim 50 verschillende planten direct rond het huis. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Direct vanuit het huisje kun je lange en korte wandelingen en fietstochten maken. Door weilanden, bos en naar de hei, zonder dat je een verharde weg hoeft over te steken. Ons vakantiehuisje ligt aan het Maarten van Rossum pad, een lange afstandswandelpad (LAW).

In kroondomein Het Loo een wild zwijn, vos of edelhert tegenkomen is geen zeldzaamheid, maar elke keer weer spannend. De gele paaltjes wandeling bij Gortel is onze favoriet.

In de Bosuil ligt een map met informatie over de omgeving of kijk bij wandelen, fietsen, uitstapjes op deze site of  bij het VVV Epe.

Locatie: Pollenseweg 20, 8166 HL Emst (geen postadres)

Informatie en reserveren >