Nieuwe website Bosuil

We hebben de laatste weken met veel plezier heel hard aan deze website voor ons vakantiehuisje gewerkt. We zijn heel tevreden met het resultaat en hopen er de komende tijd nog veel meer foto’s, berichten, verhalen en recepten op te zetten.

We hopen dat huurders en andere belangstellenden hier de informatie vinden die ze zoeken. Idee├źn, reacties, tips en verhalen zijn altijd welkom. We wachten vol spanning af.

Jammer genoeg kunnen we zelf voorlopig niet naar Epe en moeten we het doen met de tamme kastanjes die anderen voor ons hebben meegenomen en het restje vossebessenjam dat we in oktober maakten. Tegen de tijd dat wij weer naar de Bosuil gaan zullen de bomen wel helemaal kaal zijn, dan hebben we dit jaar het mooiste deel van de herfst gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *